DIN DIGITALE VÆKSTPARTNER

Vi skaber profitabel vækst for interne og eksterne virksomheder gennem [typed string0=”holistisk marketingstrategi” string1=”datadrevet og analytisk tilgang” string2=”stor kommerciel erfaring” string3=”stærk visuel kommunikation” string4=”kreative krøllede hjerner” typeSpeed=”20″ startDelay=”0″ backSpeed=”80″ backDelay=”1500″ loop=”1″]

Vi skaber profitabel vækst for interne og eksterne virksomheder gennem [typed string0=”holistisk marketingstrategi” string1=”datadrevet og analytisk tilgang” string2=”stor kommerciel erfaring” string3=”stærk visuel kommunikation” string4=”kreative krøllede hjerner” typeSpeed=”20″ startDelay=”0″ backSpeed=”80″ backDelay=”1500″ loop=”1″]

Vores unikke tilgang

Vi er et 100% resultataflønnet
digitalt marketing konsulentbureau

Intet opstartshonorar

Intet minimumshonorar

Ekstern CMO og marketingafdeling

Gennemtestede markedsføringsstrategier

Vækst eller gratis

Partnerskabstilgang

– Vi tør godt at være resultataflønnede!

 Hos Voksevaerket har vi ingen kunder, men derimod en håndfuld fantastiske partnerskaber! I et partnerskab vælger vi hinanden, vi spiller hinanden gode og vi har et fælles mål!  Som partner er Voksevaerket primært performance-aflønnet og vi har dermed “hånden på kogepladen” sammen med dig. Derfor vælger vi naturligvis også vores partnerskaber med omhu, og vi indgår ikke et partnerskab, hvor vi ikke tror på, at vi med vores kompetencer, kan tage din vækst til helt nye højder!

PASSIONERET
DATADREVET

Holistisk tilgang

– Vi ved hvor de “lavthængende frugter” er!

Hos Voksevaerket proklamerer vi ikke os selv som værende “eksperter” på enkeltkanaler!  Vi har en bred og meget dybdegående viden samt praktisk erfaring indenfor de mange forskellige digitale markedsføringsdiscipliner. Vi kender og anerkender desuden samspillet mellem kanalerne!

Kun med en holistisk tilgang kan man skabe en helstøbt digital strategi, udnytte synergierne mellem kanalerne og undgå at man overoptimerer eller overforbruger på de enkelte kanaler.

PROAKTIV
SKRÆDDERSYET

Unik forretningsforståelse

+30 mio “egne penge” brugt på digital markedsføring!

Bag “Voksevaerket” står Kasper og Oliver der sammen har taget Citatplakat fra idéstadie, til årlig større tocifret millionomsætning, samt solgt plakater og kort nok til at afdække over 50% af Danmarks hustande!

Vi har gang på gang set eksperter uden den nødvendige forretningsforståelse mase stangvare-“strategier” ned over virksomheder. Det er en uholdbar og grisk tilgang, hvorfor vi hos os altid skræddersyr strategien i fællesskab med dig.

step
#1

Screening

(Jeres investering: Udfyld ansøgning om strategisparring)
Efter ansøgningen om en gratis strategisparring screener vi jeres virksomheds digitale marketingsmæssige muligheder og udfordringer. Den indledende screening foretages for at se om der er potentiale for et partnermatch. Screeningen foretages inden vores første møde, da vi kun her har en unik mulighed for, at kigge på jeres virksomhed som 100% udefrakommende, ufarvet af jeres eventuelle begrænsende overbevisninger. Skulle I modtage afslag på ansøgningen, er det fordi vi ikke pt har tiden eller de rette kompetencer til at vækste jeres forretning betydeligt.
step
#2

Intromøde

(Jeres investering: møde ca. 15-30 minutter)

Efter screeningen har vi typisk en række opklarende spørgsmål til jeres virksomhed, for at afklare potentialet for et eventuelt partnerskab. Spørgsmålene relaterer sig til tidligere marketingtiltag og jeres virksomhed generelt, marketingansatte, budgetter, omsætning, tidligere konsulenter og bureauer, ambitionsniveau, branchespecifikke obs, virksomhedens USP’er, mm. Herudover vil vi gennemgå vores bud på mulige indsatsområder.

Sidst men ikke mindst, afgør vi fra begge sider af bordet om der umiddelbart er potentiale for et eventuelt partnerskab.

step
#3

Strategisparring

(Jeres investering: møde ca. 30-60 minutter)

Hvis både vi og I, efter vores intromøde, har tiltro til at Voksevaerket kan skabe betydelig vækst for jeres virksomhed, skal vi efter mødet have læseadgang til jeres forskellige markedsføringskanaler. Herefter kan vi udarbejde en dybdegående 360 graders analyse af jeres digitale tilstedeværelse og identificere de lavest hængende frugter, samt mulige langsigtede indsatsområder.

Til strategisparringen tager vi en snak om jeres nuværende indsatsers resultater, samt optimeringsmulighederne for disse. Derudover fremlægger vi vores bud på de nye tiltag, som vi tror vil kunne vækste jeres virksomhed mest.

step
#4

Marketingpartner-oplæg

(Jeres investering: Gennemgang af oplæg)

Efter vores strategisparring har vi forhåbenligt sporet os godt ind på hinanden, identificeret virksomhedens mulige indsatsområder på både kort og lang sigt, samt identificeret virksomhedens vækstpotentiale.
Hvis alle parter stadig synes, at et partnerskab kunne være interessant og givende, udarbejder vi et skræddersyet oplæg til en fair partneraftale med hensyntagen virksomhedens unikke opbygning og situation.

Husk på at I hos os ikke er en kunde men en partner. Derfor stiller vi også krav til jer som virksomhed, så vi sammen kan opnå virksomhedens fulde potentiale.

step
#5

Partnerskab?

Indgår vi et partnerskab, er det første vi kaster os over, en kortsigtet 3-6 måneders action-plan, der har fokus på, at få opsat korrekt tracking, KPI’er, afrapportering og processer, samt at få plukket de lavest hængende frugter hurtigst muligt.

Så snart denne er godkendt og igangsat påbegynder vi sideløbende arbejdet med den mere langsigtede 1-5 års digitale marketingstrategi.