Own ventures

Vi er iværksættere med stort I, så det at starte nye koncepter ligger os helt naturligt, ja vi kan faktisk ikke lade være!

Vores ambitioner for vores startups er, at de hurtigst muligt skal være bæredygtige og kunne “flyve” selv. Når vores startups når en vis størrelse, er det tid til at de flyver fra reden, hvor vi enten ansætter en direktør eller frasælger aktiverne.

Vi elsker de udfordringer og de hovedbrud der byder sig i starten med nyt produkt, koncept og strategiudvikling, men når tingene går mere over i administration og drift, er der folk der er langt dygtigere end os til den del.

FAMBED®

Overskrift 1

Beskrivelse 1

Overskrift 2

Beskrivelse 2

Joined ventures

Vi elsker at arbejde sammen med dygtige mennesker der nørder noget specifikt. Derfor kaster vi os også ud i joint ventures, hvor vores rolle er at stå 360 grader for den digitale tilstedeværelse; brand, hjemmeside, markedsføring og hvad der dertil hører.

Der er mange modeller på et joint venture. Vi vil gerne være med, hvis det kan gå op i en højere enhed at slå vores fælles kompetencer sammen. Vi kan både finde på at investere aktivt i eksisterende startups, men vi starter også gerne helt fra bunden sammen med andre ildsjæle, der har speciel viden eller kompetencer inden for specifikke felter og som har lyst til at give den gas!

Partnerships

“Partnerships” er kontraktuelle partnerskaber, hvor vi gør det samme som i et joint venture – altså bliver en integreret del af forretningen, som en slags ekstern marketing afdeling og CMO.

Her går vi efter partnerskaber med virksomheder der med vores hjælp har forudsætningerne / potentialet til at komme i top 3 i deres branche. Vi tager et cut, typisk af omsætningen, for vores arbejde, og får altså kun noget ud af samarbejdet, hvis vi skaber resultater, og arbejder dermed også ganske gratis hvis ikke vi gør.

KJEPS

Overskrift 1

Beskrivelse 1

Overskrift 2

Beskrivelse 2

NORCA

Overskrift 1

Beskrivelse 1

Overskrift 2

Beskrivelse 2

PKJ

Overskrift 1

Beskrivelse 1

Overskrift 2

Beskrivelse 2

STAALET

Overskrift 1

Beskrivelse 1

Overskrift 2

Beskrivelse 2