FAMBED®

CRO
Google Ads
SEO
Facebook Paid
Facebook organisk
Instagram Paid
Instagram organisk
LinkedIn Paid
LinkedIn organisk
TikTok Paid
TikTok Organisk
Nyhedsbrev

FAMBED® er en dansk startup, der tilbyder en unik løsning på et almindeligt problem i mange familier: mangel på plads i sengen. FAMBED® tilbyder et modulært sengesystem, der er designet til at udvide en eksisterende seng, hvilket giver en ekstra stor soveflade. Dette er en ideel løsning for familier, der ønsker at sove sammen (samsovning) og har brug for mere plads.
Mere end 70% af danske familier med småbørn rapporterer, at mangel på plads i sengen i høj grad går ud over deres søvnkvalitet, og mere end 50% ønsker en større seng. FAMBED®’s produkt er designet til at løse dette problem på en økonomisk forsvarlig og æstetisk tilfredsstillende måde​1​.
FAMBED®’s sengesystem kan tilpasses forskellige størrelser, herunder 230×200, 270×200, 320×200, og 360×200. Systemet inkluderer en række komponenter, såsom en topmadras lavet af 100% naturlatex, kuvertlagner, en sengekappe, og højdejusterbare sengeben, alle fremstillet af OEKO-TEX-certificeret bomuld. Systemet er designet til at være fleksibelt og kan justeres til at passe til forskellige størrelser af eksisterende sengebasen​1​.
Når vi som “startupfabrik”, er involveret i denne startup, er det fordi vi har en unik mulighed for at støtte en innovativ løsning, der kan forbedre søvnkvaliteten for mange familier. Markedspotentialet for denne type produkt er betydeligt, især i lys af den stigende popularitet af samsovning og det faktum, at mange familier søger løsninger på pladsmangel i deres senge. FAMBED®’s produkt er ikke bare praktisk, men også æstetisk tiltalende, hvilket gør det til en attraktiv tilføjelse til mange hjem.

 

Gå til FAMBED.dk